Friday, December 7, 2012

10.11.12 Abang kahwin!

Update yang terlambat. Sangat.

Tarikh paling bermakna. 10.11.12. Alhamdulillah. Selesai sudah segalanya. Abang aku sudah pun selamat menamatkan zaman bujangnya. Tak lama lagi jadi bapak orang pulak. Tarikh ni sangat bermakna sebenarnya. Hari jadi Abah. Ulang tahun perkahwinan Mama & Abah. And now, dah jadi tarikh kahwin abang aku. Syukur.

So, jom layan gambar?

"Aku nikahkan dikau dengan anakku....."

Kakak ipar!

Abah.

Ayah.

Berseri seri sangat muka pengantin. Eiiiii. Syoknye kahwin!





......Abah yang sangat handsome dan happy.



Happy birthday Abah!

Potong kek session.
Baju resepsi pengantin sangat cantik! Manik-manik bunga-bunga nampak kebaboooom! Makeup pun gorjes kan? :)

Ahaiii cek mek molekkkkk!

Pada hari kejadian, family belah perempuan pakai kaler serba biru. Pengiring pengantin pakai kaler brown dan aku sekeluarga pakai purple. Meriah! 

Pengiring serta hulubalangnya.
Ini gambar dari official photographer. Beluncas Photography. Outdoor? Superb! Aku macam nak hire beluncas ni pulak untuk wedding aku nanti. HAHA. Of course tak tahu bila dan dengan siapa. Itu yang pasti. 



Later, aku update bertandang kat Temerloh pulak. First time kenduri kahwin berlangsung kat rumah aku. Letih dia memang pergiiiiiiii sangat. Plus, kitaorang masak sendiri tak guna katering. Nanti sambung kayh!

CHOW. Have a great weekend everyone! :)

sayu.........